Internationale eierbeurs

Wassenaar –  Op één van de grootste Eierbeurzen in Nederland zijn vele topexposanten aanwezig waaronder Tiety Entjes uit Roelofarendsveen met haar eieren waarop ze met olieverf oude meesters en leden van het Koningshuis heeft geschilderd bijzonder ook de afbeeldingen van oude trams. Zo heeft iedere eier kunstenaar zijn eigen techniek, o.a.: eieren met Zwitserse stro-techniek,eieren bewerkt met fimoklei, Engels patchwork, en natuurgetrouw beschilderde eieren, en opengewerkt in Fabergé–stijl.

Ook Gerry La Lau uit Leiderdorp staat exposeert op deze eierbeurs, met koud porcelein. Iedere kunstenaar heeft zijn eigen techniek, ook is er een workshop voor degene die zelf een mooi ei willen maken en diverse lege eieren zijn er ook te koop van kwartel- tot struisvogelei. Tevens is er een demonstratie ikonen schilderen, met pigment en eigeel op houten eieren. En ook speciaal vervaardigde chocolade eieren zijn hier. Tevens is er een verkiezing van het mooiste ei van één van de exposanten. En iedere 10e bezoeker krijgt een gratis gedecoreerd ei.

Zaterdag 10 en zondag 11 maart, Zijdeweg 54, Wassenaar, zaterdag open van 10.30 tot 17.00 uur, zondag open   van 11.00 tot 16.00 uur