Kennisquiz voor hospice Amandi

Kaag en Braassem – Zaterdag 7 april organiseert Rotary Club Roelofarendsveen voor de tweede keer op rij de Rotary kennisquiz. Vorig jaar stond de succesvolle quiz in het teken van voedsel, dit jaar is gekozen voor het thema Zorg voor Elkaar. Niet zonder reden, de opbrengst van de quizavond komt volledig ten goede van hospice Amandi.

Onder leiding van twee snel van de tongriem gesneden presentatoren nemen  7 april teams van vier personen het tegen elkaar op. De deelnemers worden getest op hun algemene zorgkennis; van actuele zorgfeiten tot anatomische kenmerken en van baanbrekende wetenschappelijke ontdekkingen tot legendarische zorghelden. Alle denkbare zorgvragen passeren deze avond in zes verrassende vragenrondes de revue en worden onder andere gepresenteerd met hulp van humoristische filmpjes, live sketches, muziekfragmenten en nog veel meer.

Het belooft net als vorig jaar een supergezellige, leerzame en ludieke avond te worden. Uiteraard worden de teams goed verzorgd met aandacht, aanmoedigingen en lekkere hapjes. De drie best scorende teams gaan naar huis met bijzondere en verrassende prijzen. Een originaliteitprijs ligt klaar voor het team met de leukste mascotte of met de meest bijzondere teamkleding. De deelnemers kunnen op het einde van de avond nog meebieden op mooie kavels, zoals een romantische Braassemcruise en een thuisdiner voor acht personen bereid door Hein en Annet de Jong. Dus zelfs de verliezers van de kennisquiz kunnen nog met een prachtige prijs naar huis gaan.

De opbrengsten van de Rotary quiz Zorg voor Elkaar zijn bestemd voor Amandi, het hospice in oprichting in Nieuwe Wetering. Voor de bouw en de exploitatie van Amandi is veel geld nodig. Rotary Roelofarendsveen draagt Amandi een warm hart toe en wil met de organisatie van de kennisquiz graag financieel bijdragen aan de realisatie van dit mooie zorginitiatief.

De Zorg voor Elkaar quiz vindt plaats bij HS Events, Pasteurweg 60, Roelofarendsveen. Iedereen die mee wil doen, is van harte welkom. Er is ruimte voor 70 teams. Inschrijven kan via http://kennisquiz.weebly.com, bij boekhandel Veenerick of door een mail te sturen naar Yvonne Hoogenboom: yvonne_ed@casema.nl. U krijgt gegarandeerd een leuke avond en steunt tegelijkertijd hospice Amandi.