Einde van een tijdperk: het laatste jaar voor Rob van der Geest SPORT

Rob en Yvon van der Geest Foto: Rob van der Geest SPORT

ROELOFARENDSVEEN – Een einde van een tijdperk voor Rob van der Geest SPORT. In het najaar van 2024 stopt de sportwinkel na 95 jaar. De locaties in Roelofarendsveen en ’s Gravenzande sluiten dan de deuren.

In de sportwinkel begint een opruiming van wintersportartikelen en voor komend voorjaar zal de laatste zomercollectie verschijnen, waarna op een bepaald moment de totale uitverkoop zal starten.

‘Het is tijd om van het pensioen te gaan genieten. In september 2023 sloten wij onze winkel in Nieuw-Vennep, een jaar later zullen, geheel naar eigen keuze, onze andere twee winkels volgen. Dan houdt het familiebedrijf na 95 jaar op met bestaan’, vertelt Rob van der Geest.

Vraagtekens over voortzetting

‘Het is nog maar de vraag of de winkels voortgezet gaan worden’, legt de eigenaar uit. ‘Op dit moment zijn er gesprekken gaande. Indien de winkels niet voortgezet gaan worden, dan zijn beide locaties vanaf eind 2024 of begin 2025 beschikbaar voor verhuur.’

‘Wij willen op voorhand alle klanten bedanken voor het fantastische vertrouwen in ons bedrijf en kijken uit naar uw bezoek in onze winkels de komende maanden’, besluiten Rob en Yvon van der Geest.

advertentie advertentie