Presentatrice Eva Jinek brengt bezoek aan De Spreng in Oude Wetering

OUDE WETERING - Naar aanleiding van het verschijnen van haar boek Droom groot No. 2 ontvangt Boekhandel Veenerick in samenwerking met de culturele werkgroep van De Spreng op vrijdag 8 maart auteur, journalist en tv-persoonlijkheid Eva Jinek. De Veense onderneemster Manon Bakker gaat met Eva in gesprek over haar boeken, haar persoonlijke dromen en haar voorbeelden. Natuurlijk komt ook de actualiteit aan bod.

Jinek is bij het grote publiek bekend geworden dankzij het NOS Journaal, waar ze als presentatrice werkte. Via WNL kwam ze bij KRO-NCRV terecht, waar ze tussen 2013 en 2019 de talkshow Jinek maakte en presenteerde. Vervolgens maakte ze tot 2023 een late-night talkshow bij RTL. Vanaf september gaat ze bij AVROTROS vier dagen per week in de vooravond een nieuw actueel praatprogramma presenteren 'dat draait om nieuws, cultuur en wat er leeft in het land'. In haar carrière won ze tweemaal de Sonja Barend Award (2018 en 2023) voor beste interview. 

Manon Bakker

Jinek zal vrijdagavond 8 maart in De Spreng geïnterviewd worden door Manon Bakker uit Roelofarendsveen. Zij is oprichter en eigenaar van Derec, een bedrijf dat bemiddelt in banen voor onderwijs, zorg en zij-instroom. 

De zaal zal om 19.30 uur geopend zijn en de start is om 20.00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen via de websites van Veenerick en De Spreng en kosten 12,50 euro.

advertentie advertentie