YouTuber Don de Jong stopt met dagelijks vloggen en koopt Audi RS7 C8

ROELOFARENDSVEEN – YouTuber Don de Jong heeft bekendgemaakt dat hij stopt met dagelijks vloggen en heeft een nieuwe Audi RS7 C8 aangeschaft. De 24-jarige uit Rijpwetering heeft meer dan één miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal.

De Jong heeft vijf jaar lang dagelijks vlogs van zijn leven gefilmd en geüpload. Echter maakte hij afgelopen weekend bekend dat hij gaat stoppen met dagelijks vloggen om te focussen op andere dingen. In dezelfde YouTube-video onthulde hij zijn nieuwste aankoop: een Audi RS7 C8.

De YouTuber is ook ondernemer. De Jong is de oprichter van energydrank Focus Drink en Beat my Boxer. Hij kocht in 2020 op 21-jarige leeftijd een miljoenenvilla in Roelofarendsveen. Een jaar later behaalde hij de mijlpaal van één miljoen abonnees.

Fan van snelle auto's 

Door zijn succes kocht De Jong eerder al verschillende versies van de Audi RS6 en een Lamborghini Huracán Performante. Vorig jaar deed De Jong een poging om de breedste Audi RS6 van Nederland te laten maken. De auto werd echter niet goedgekeurd en daarom mocht hij niet de weg op met het voertuig. Vervolgens verkocht hij de RS6.

Nu heeft de YouTuber dus een nieuwe Audi RS7 C8 aangeschaft. De wagen kost ongeveer 215.000 euro en heeft een motorvermogen van 600 pk. De RS7 C8 gaat in 3,4 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur en de topsnelheid ligt hoger dan 300 kilometer per uur.

advertentie advertentie