NKJB Hoogmade contracteert ‘Simple Minds’ en ‘R.E.M.’

Hoogmade – Op zaterdag 3 februari staan in De Schuur in Hoogmade twee tributebands klaar. 1984 (Simple Minds) en Men on the Moon (R.E.M.) zorgen voor een avond vol rock- en popmuziek: om te luisteren, op te dansen én om een gezellig biertje bij te drinken.

simple minds

1984 (spreek uit op z’n Engels) is een Nederlandse Simple Minds tributeband. Vernoemd naar het releasejaar van ‘Sparkle in the rain’, een van de beste albums van de van oorsprong Schotse band. 1984 brengt tijdens hun optreden in De Schuur het beste van de Simple Minds op het podium, met minstens zoveel energie als de band in de jaren tachtig zelf on stage had. Dat wordt genieten van golden oldies als ‘Don’t you forget about me’, ‘Alive and kicking’, ‘Promised you a miracle’ en ‘Belfast child’, maar de tributeband brengt – met Eugene Hoppenbrouwers als de Hollandse equivalent van Jim Kerr – ook verschillende pareltjes uit de new wave-periode.

Alternatieve pop

De tweede tributeband van de avond – Men on the Moon – a tribute to R.E.M. – brengt een ode aan een van de belangrijkste bands in de geschiedenis van de (alternatieve) popscene. Een eerbetoon aan een band die bekend is van songs als ‘Losing my religion’, ‘The one I love’, ‘Everybody hurts’ en ‘Shiny happy people’ – een megahit samen met zangeres Kate Pierson van de B52’s. Vanavond hoor je alle bekende songs van R.E.M. en nog veel meer. Men on the Moon speelt zelfs Calling Jamaica live, een nummer dat R.E.M. zelf niet aandurft omdat het live een lastige is. Benieuwd? Kom op 3 februari naar de Schuur in Hoogmade.

Waar? De Schuur, Schoollaan 2 in Hoogmade

Wanneer? Zaterdag 03 februari 2018, aanvang 21:00 uur

Wat kost het? € 12,50 (voorverkoop) / € 15,- aan de deur

Kaarten voor deze tribute night zijn nu te koop via info@nkjbhoogmade.nl en vanaf zaterdag 13 januari bij de volgende voorverkoop adressen zie onderstaande poster .( mits niet uitverkocht !)