St. Theodulfus brengt: Moordwijven op de planken

Roelofarendsveen – Afgelopen vrijdagavond 18 mei is het stuk “Moordwijven” succesvol in première gegaan. Voor een rustige maar enthousiaste zaal werd de komedie vertaald door Carl Slotboom door de vijf spelers perfect uitgevoerd. Een mooie start! De voorstelling is ook nog te zien 25 en 26 mei in het Bonaventura College in Roelofarendsveen om 20.00 uur.

De voorstelling gaat over een vijftal vrouwen in de gevangenis die met elkaar in een aparte ruimte zijn gezet. Ze hebben allemaal een moord gepleegd, dus daarmee zijn het geen lieverdjes… toch? Maar wat is de reden dat ze zijn opgesloten? En waarom hebben ze geen contact hebben met de buitenwereld? En hoe lang houden ze het uit met elkaar, of maken ze elkaar af?

Is Conny echt zo heilig als ze zich voordoet? Is Margo nu echt zo gevoelloos? Hoe spannend is Landleven in de handen van Sjaan? Wat is er nodig om Erika te laten “zwijgen”? Waar droomt Paula van als ze vrijkomt?

In een bijzondere voorstelling waarbij de vijf spelers zo goed als permanent op het podium verblijven ontvouwen de verhalen zich. En de cast dit keer zeer sterk, er zit verdieping in de rollen en het verhaal blijft bijzonder om naar te luisteren van begin tot eind. En natuurlijk is er zeker ruimte om te lachen. De spelers, Milène van Rijn, Saskia Hogeboom, Ashley van der Tang, Petra l’Ami en Eline van Muijden maken er een bijzonder sterkte uitvoering van in de Regie van Rob Pieterse.

Wilt u het met eigen ogen? Kom dan lekker kijken en lachen tijdens de uitvoeringen op 19, 25 en 26 mei. Kaartjes kunt u reserveren via onze website www.theodulfus.nl of u kunt bellen. Op 24 mei kunt u tussen 20.15 en 21.30 uur bellen naar: 06 12 48 80 85. Houd er rekening mee dat het druk kan zijn op de lijn. De kaartjes kosten 7 euro en zijn indien voorradig ook nog aan de zaal te verkrijgen. De deuren gaan om 19.30 uur open en de voorstelling begint om 20.00 uur.