Werkzaamheden Westeinde en Fransche Brug

Roelofarendveen – De gemeente Kaag en Braassem vernieuwt de weginrichting aan het Westeinde en de Fransche Brug in Roelofarendsveen. Na werkzaamheden aan de drinkwaterleiding is de gemeente gestart met de weginrichting. Ook de openbare verlichting wordt vervangen door duurzame LED-verlichting.

Samen met bewoners

Bewoners van het Westeinde en de Fransche Brug zijn betrokken bij het ontwerp voor de inrichting. Er is unaniem gekozen voor de variant met klinkers op de Fransche Brug (richtlijn duurzaam veilig) en asfalt op het Westeinde.

Planning

  • Op maandag 16 april worden de putten aangevuld met asfalt. ook worden die dag een aantal vakken gefreesd en geasfalteerd. Tijdens deze werkzaamheden worden er verkeersregelaars ingezet om het verkeer veilig langs de werkzaamheden te leiden. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 07.00 uur en 16.00 uur.
  • Op woensdag 18 en donderdag 19 april wordt de nieuwe asfaltdeklaag aangebracht op het gehele Westeinde. Het aanbrengen van de deklaag wordt uitgevoerd tussen 20:00 uur s’ avonds en 05:00 uur s ’morgens.