Adverteren

De gemeente Kaag en Braassem bestaat uit de dorpen Bilderdam – Hoogmade – Kaag – Leimuiden – Nieuwe Wetering – Oud Ade – Oude Wetering – Rijnsaterwoude – Rijpwetering – Roelofarendsveen – Woubrugge. Deze dorpen zijn verdeeld over een oppervlakte van ruim 72 km2. Daarvan is ongeveer 88% land en 12% water en meren. Tevens is het de gemeente met de meeste molens van Nederland. Het inwonersaantal van de gemeente Kaag en Braassem is ruim 25.000.

KB Radio is de lokale radio omroep voor deze gemeente en is te ontvangen op 105.0 FM ether, 103.4 kabel en wereldwijd via onze webstream. De omroep is 24 uur per dag te beluisteren.

De dagprogrammering spreekt een zeer brede doelgroep aan, terwijl onze avondprogrammering specifiekere doelgroepen aanspreekt.

De vrijwilligers van KB Radio werken belangeloos, maar voor de huur van de studio, het onderhoud van de benodigde hard- en software, het maken en onderhouden van koppelingen voor onder andere live uitzendingen vanaf locaties is uiteraard geld nodig. Wilt u met uw bedrijf adverteren en een lokale doelgroep aanspreken, dan geeft KB Radio uw graag de mogelijkheid om tegen een scherp tarief een commercial uit te zenden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het e-mail adres: sales@kbradio.nl