Nathalie Grevink en Baboeschka team 2 scoren goed op NK Voltige

Nieuwe Wetering – Team 2 van Baboeschka had zich dit jaar al snel geplaatst voor het NK in Ermelo. Vorig jaar mochten zij hier voor het eerst aan proeven en haalden toen een zesde plaats. Voor Nathalie Grevink was dit anders: Na twee zware blessures binnen een jaar kon zij pas in juni een plaatsen veroveren op het NK.
De 24 jarige Lorida van Manege Hoogenboom kwam zonder problemen door de vetcheck. Ondanks haar leeftijd doet zij het prima! Daarna kon team 2 zich gaan voorbereiden op de wedstrijd. In hun mooie pakken van het jungle thema lieten de voltigeurs zich van hun beste kant zien. Het deelnemers veld was erg aan elkaar gewaagd, dat bleek wel toen de uitslag van de wedstrijd bekend werd gemaakt: met een score slechts twee tiende onder de kampioen eindigde team 2 op een vierde plaats. Net naast het eremetaal maar toch konden team en longeur Cynthia Danvers met een tevreden gevoel terugkijken op deze wedstrijd.

Baboeschka

De dag erna was Nathalie aan de beurt. Zij startte in de L klasse op het paard Nabuccoo, gelongeerd door Natasja Slappendel. Na de verplichte oefeningen stond Nathalie op de tweede plek en uiteindelijk bij de prijsuitreiking bleek dat ze deze plek had kunnen handhaven. Het zilver ging mee naar de Kaag!