Kinderboekenschrijver en acteur Kevin Hassing komt naar Roelofarendsveen

ROELOFARENDSVEEN - Kevin Hassing brengt dinsdag 10 oktober een bezoek aan Roelofarendsveen. Hij is bekend als populair kinderboekenschrijver en acteur. Kinderen hebben de mogelijkheid voor een Meet en Greet. 

Hassing groeide op in Roelofarendsveen. Toen hij elf jaar oud was, verhuisde hij. 'Ik heb hele fijne herinneringen aan mijn jeugd in de veen en ik kan niet wachten om terug te gaan om scholen te bezoeken en te signeren in de prachtige boekwinkel', zegt Hassing enthousiast.

Tegenwoordig is hij onder meer bekend als kinderboekenschrijver. Zo schreef hij de populaire avonturenserie 'Mus en kapitein Kwaadbaard', voor kinderen tussen de zeven en twaalf jaar oud. Daarmee won Hassing twee keer de Kinderjury prijs. Het tweede deel van de serie, De Koers naar De Kraken, won in 2022 de prijs van de Nederlandse Kinderjury en ook deel drie, De Amorfe is dit jaar bekroond met de Kinderjury 2023.

Meet en Greet

Naast zijn werk als schrijver, is Hassing ook bekend als stem-acteur. Zo heeft hij rollen in kinderseries Alvin en de Chipmunks, Lego Ninjago, iCarly en Henry Danger. Daarnaast spreekt hij ook veel luisterboeken in. Dinsdag 10 oktober is Hassing tussen 14:30 en 15:30 uur in de Veenerick Boek en Kantoor in Roelofarendsveen. Kinderen hebben daar de mogelijkheid voor een Meet en Greet. 

advertentie advertentie