Vierde en laatste Kunstwandeling MADE aan de kade

ROELOFARENDSVEEN - Van vrijdag 22 t/m zaterdag 30 december organiseert WIJ Presenteert voor de vierde en voorlopig laatste keer MADE aan de Kade, een kunsttentoonstelling rondom de sluis in Roelofarendsveen. Vrijdag 22 december wordt MADE aan de Kade om 10.30 uur officieel geopend.

Het thema van deze tentoonstelling is Groei. Hoe de kunstenaars dit thema invullen, is vrij. De tentoonstelling is dagelijks te bezoeken aan de Noordkade en nabije omgeving van 10.30 tot 16.00 uur en wordt door vrijwilligers van WIJ Presenteert samen met bewoners en bedrijven rondom de sluis georganiseerd. Hangen er kleurrijke linten? Dan is er kunst.

Overal iets moois te zien

In een bericht schrijft de organisatie dat het een leuke en sociale aangelegenheid is. 'Het is een korte wandeling waarbij je de benen strekt, kunst bekijkt, een praatje maakt met andere bezoekers én even een frisse neus haalt. Voor veel ramen of in de tuin, overal is iets moois te zien. De wandeling kun je compleet maken met wat lekkers bij Café de Haven (beide kerstdagen is het café gesloten) of bij restaurant Wagenaar, waar op 30 december versgebakken oliebollen zijn.'

advertentie advertentie