Voetbalweekend: EMM en MMO verliezen inhaalwedstrijden

Voetbal Foto: Pixabay

ROELOFARENDSVEEN / HOOGMADE – EMM’21 en MMO kwamen afgelopen weekend beiden in actie voor inhaalduels. EMM ging op bezoek bij Donk onderuit, terwijl MMO in eigen huis verloor van Floreant.

Uitslagen en interviews

2e Klasse C | DONK – EMM’21: 3-0

Het duel tussen DONK en EMM’21 startte met 13 minuten op het scorebord. De wedstrijd werd eerder gestaakt vanwege een te glad veld. In Gouda maakte de thuisploeg in de eerste helft het verschil door drie keer te scoren. Door de overwinning heroverde DONK de koppositie.

Scoreverloop: 1-0, 2-0, 3-0

4e Klasse A | MMO – Floreant: 0-2

MMO en Floreant speelden de resterende 45 minuten van de ontmoeting in december 2023 uit. Destijds werd de wedstrijd na één helft gestaakt vanwege de staat van het natuurgrasveld in Hoogmade. Floreant stond toen met 0-1 voor dankzij een goal van Bruce Tol. MMO kreeg in de tweede helft kansen op de gelijkmaker, maar Floreant besliste de wedstrijd in de slotfase. Bruce Tol scoorde uit een penalty de bevrijdende tweede treffer. Door de nederlaag blijft MMO hekkensluiter.

Scoreverloop: 0-1 Bruce Tol, 0-2 Bruce Tol

Hieronder zijn de interviews met EMM '21-trainer Jan de Koning en MMO-trainer Yorick Boon terug te luisteren - gehouden door de website Leidenamateurvoetbal.nl, samenwerkingspartner van Studio Kaag en Braassem.