Volleybalvereniging Setumup bestaat 40 jaar

Leimuiden – Afgelopen vrijdag 8 september vierde volleybalvereniging Setumup het 40-jarig bestaan van de club. Om 19:15 uur verzamelden alle seniorenleden zich in het Spant voor een clinic van eredivisieclub Taurus uit Houten. 5 spelers van Taurus 1 verzorgden eerst een afwisselende warming up, gevolgd door verschillende oefeningen gericht op de pass, aanval en setup.

Clinic 8 sept (Small)

Na deze clinic ging het feest door in de Spantbar. Eerst werd er getoost op het 40-jarig bestaan van de club. Hierna werd de kennis van de teams getest door een quiz (‘petje op, pet je af’). Eerst speelde elk lid individueel een paar vragen, gevolgd door een inschattingsronde per team. Uiteindelijk wist dames 1 zich het meest te herinneren over de afgelopen 40 volleybaljaar.

Op zaterdag 23 september wordt er voor de jeugd ook een speciale activiteit georganiseerd ivm het jubileum. Dan zal de volleybalbus naar het Spant komen om de volleybalskills van de jeugd te testen. Iedereen (leden en niet-leden) tussen de 6 en 16 jaar is welkom vanaf 14:00 uur. Meer informatie is te vinden op www.setumup.nl en op de Facebookpagina van Setumup.