Gregory Sedoc op bezoek bij wethouders Kaag en Braassem

Foto: Gemeente Kaag en Braassem

KAAG EN BRAASSEM - Afgelopen vrijdag heeft Gregory Sedoc een bezoek gebracht aan het gemeentehuis in Kaag en Braassem. Samen met Iris Nijland van Sportinovator ging hij het gesprek aan met wethouders Wethouders Nick van Egmond en Gerben van Duin.

Sportinovator is een landelijk initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hun doel is om iedereen meer te laten bewegen en sporten. Sedoc en Nijland spraken met de wethouders over hoe de gemeente Kaag en Braassem als één van de samenwerkende gemeentes op dit onderwerp mee kan helpen om Nederland in beweging te krijgen. De gemeente Kaag en Braassem kan bijvoorbeeld andere gemeentes inspireren met het Sportpad in Roelofarendsveen en de buitengymzaal in Rijnsaterwoude.

Gregory Sedoc won een gouden medaille op het EK Indoor atletiek. Hij was in 2007 de snelste op de 60 meter horden. Ook was hij drie keer actief op de Olympische Spelen. Ook werd Sedoc in totaal 13 keer Nederlands kampioen hordelopen, zowel indoor als outdoor. Eén keer werd hij Nederlands kampioen verspringen. 

Lees ook: EMM’21 wacht komend seizoen uitduels buiten de regio: ‘Jammer, maar het valt wel mee’

advertentie advertentie