Tennisvereniging Leimuiden organiseert nieuwe editie Open Toernooi, leden gaan koken voor deelnemers

LEIMUIDEN - Van zaterdag 17 augustus tot zondag 25 augustus vindt het Bob on Board Open Toernooi van Tennisvereniging Leimuiden plaats. In die week wordt er de hele week getennist in drie verschillende categorieën: Dubbelspel voor de dames, heren en gemengd. Er zijn al meer dan 200 inschrijvingen binnen volgens de organisatie. Aanmelden kan tot en met maandag 5 augustus. 

Er is dit jaar een 20-plus toernooi en een 50-plus toernooi. Het 20-plus toernooi begint op zaterdag 17 augustus en vindt plaats in de weekenden en doordeweeks in de avonduren. De wedstrijden in de categorie 50-plus worden op doordeweekse dagen overdag afgewerkt. Er wordt op zes verschillende gravelbanen gespeeld. Het Open Toernooi kent ieder jaar zeker 600 deelnemers. 

Koken voor de deelnemers

Na afloop van de wedstrijden koken leden van Tennisvereniging Leimuiden, samen met hoofdkok Henk Huising, iedere dag een ander menu voor de deelnemers. Verder is er op vrijdag 23 augustus een feestavond. 

Inschrijven kan via deze website. Als je geen lid bent van de KNLTB, dan kun je een toernooipas via de KNLTB kopen. Hierdoor kan je ook meedoen als je geen lid bent van de tennisbond. De kosten voor deelname bedragen tien euro. Bob on Board, het botenverhuurbedrijf uit Roelofarendsveen, is hoofdsponsor van het toernooi.

Lees ook: Loek Hartog negende bij terugkeer Porsche Supercup

advertentie advertentie