Springende en racende kinderen maken veel plezier tijdens geslaagd EFM Luchtkussenfestival

Foto: Dennis Knetsch

OUDE WETERING - Op woensdag 18 september stond het EFM Luchtkussenfestival op de agenda van de Veense Feestweek. Kinderen vermaakten zich op de 15 stormbanen en springkussens die waren verspreid op de Landijsbaan in Oude Wetering.

Op de zonnige woensdagmiddag kwamen zo'n 1.000 kinderen op de luchtkussens af. 'Het is echt genieten met z'n allen. De kinderen gaan helemaal los en ik denk dat ze echt een fantastische dag hebben', vertelt Ingmar van Klink, coördinator van het festival.

Ook de kinderen vonden het een geslaagde dag. 'het is heel leuk om lekker te springen en te racen over de stormbanen met mijn vrienden', vertelt een enthousiaste deelneemster.

Foto: Dennis Knetsch
Foto: Dennis Knetsch

Ouders ook tevreden

De ouders van de aanwezige kinderen genoten van de dag. 'De kinderen hebben het echt geweldig, dus de ouders ook', stelt een tevreden vader.

Een andere moeder sluit zich daar bij aan. 'Kinderen zijn tevreden, dus dat geldt ook voor de ouders.' Een vriendin van haar noemt het evenement 'super goed geregeld'.

Foto: Dennis Knetsch
Foto: Dennis Knetsch
Foto: Dennis Knetsch

Leukste stormbaan?

Veel kinderen vonden 'het piratenschip' de leukste stormbaan. Vooral vanwege de vele hoogteverschillen en glijbanen die in de baan zijn verwerkt.

'Het springen is gewoon grappig en ik ben lekker tegen m'n vrienden aan het racen', vertelt een jongeman terwijl hij bijkomt van het springen.

Lees ook: Opbouw begonnen van reuzenrad voor de kermis en razen over de stormbanen tijdens het EFM Luchtkussenfestival

advertentie advertentie